Sicky ^^

Jag känner mej inte så bra… hm, var hemma från skolan idag. Daniel var oxå det. Jag tror att han har smittat mej. Fast jag hoppas att jag inte får en sån jobbigt hosta som han. Änsålänge har jag ”bara” fått typ migrän.. magont, illamående.. typ skitont i bihålorna och så vidare. USCH! Hoppas att jag inte får halsont iaf..

Jaja.

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jag har egentligen ingen lust att skriva, men jag har inte nåt annat för mej. Inget bättre att göra. Jag kan ju inte träna eller nåt eftersom att jag inte mår bra.. ingen är inne på msn. Inget nytt på bdb.. alla bra program på tv börjar typ inte fören typ 15.00 – 16.00 …. :/ Film har jag redan sett på. Men det var jobbigt nog, jag menar.. jag har ju sett alla filmer och liksom. Näh, vi borde skaffa fler filmer! 😀 Mja iaf, det blev Narnia. Och det var konstigt, asså.. antingen är det fel på filmen, eller på våran dvd-spelare. För under hela filmen typ, så var allt grönt. :s I början störde jag mej på det hur mycket som helst, men seriöst, det släppte efter typ tio minuter. Filmen utspelas ju typ.. under nåt krig. Så senast runt 1940 är den ju ”från”, och det är ju vääldigt längesen. Så allt var ju gammalt, så man trodde nästan att det gröna liksom tillhörde att det var gammalt. Liksom.. ingen färg typ. Mer än grönt. Så det funka väl, men trögt var det ändå…

Nu vet jag iaf inte vad jag ska skriva.

Jo, jag drömde världens sjukaste dröm: typ att jag skulle hälsa på Hanna PÅ Skottland, det var nämligen en LITEN YTTEPYTTE ö, typ utanför mitt hus. xD Och det var helt himla sjukt. Men nåja.. ^^ Och det fanns typ tusen ormar överallt på den lilla ön. Den var typ stor som….. Skäret kanske. xD Haha ^^ Men hallå, min fantasi är ball! 😀

Enough för tillfället. Kanske skriver mer sen.
Vill mysa lite med Daniel nu. Fastän det inte går. Och vi kaaanske inte ses imorgon heller ju, beroende på hur vi mår. Men förhoppningsvis så lär vi träffas lör-sön och sova hos nån. (a) Det längtar jag tills! 😀 <33

Pussaah*
Daniel jag älskar dej. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *