Bara för Hanna ^^

Sååå nu tänkte jag skriva lite till i denna bloggen som blir lite.. inaktiv då och då. ^^ Men.. ah jag ska väl försöööka skriva ofta i den. Jag hade iaf inte skrivit nu om det inte hade vart en order från min kära Hannapanna. 🙂 :*

Wellwell.. hm idag ska jag typ åka upp till mormors hus och ta hand om hundarna och städa för henne med mamma och morbror Patrik. Kanske att det kommer fler, men det jag vet är vi tre iaf. Senare på dagen så kommer Jonna, mihi! 😀 Vi ska ha kul, och hon ska sova över hos mej. Det var längesen…. ”/ Menmen, nu blir det gjort iaf. Btw så ska jag snart färga mitt hår tänkte jag. Vet inte hur bara. Många säger nåt rött. Mamma har faktiskt köpt en färg som är rätt snygg ( tror jag ^^ ).. men jag vet inte om jag vågar. Det är snyggt men asså.. det passar ju inte till alla kläder. 0o Ah, vi får se.

Igår var det skooooola och det var så himla trögt. Usch vad jag mådde dåligt. På lunchen bestämde sej mina knäppa klasskompisar för att äta sushi. Så vi gick dit och såå.. ( naturligtvis åt inte jag 😛 ) Ja och det STANK, med stora bokstäver, där inne. Uschpusch, jag fick kväljninar och sprang ut. Sen spenderade jag min lunch med att sitta på en parkbänk på kungsgatan. Jag som hade vart så hungrig ville helt plötligt inte äta alls. Så det blev inte nån lunch för mej ( som för övrigt ändå skulle bestå av ett äpple.. men det är faktiskt bättre än inget alls! ). Sen fortsatte muppigheterna inpå lektionerna, eftersom att jag mådde dåligt. Och ja..

På slutet blev allt bättre, och jag gav Daniel massa med pussar ( fastän jag sa till han att efter att han hade ätit sushin, så skulle det inte bli nån puss. Speciellt inte på munnen ) Men well.. det bevisar bara att jag älskar han så mycket så att lite sushi inte kan stå i vägen. (a) Det låter bra tycker jag. Och det tyckte han oxå. Baabe skulle vidare till Sthlm direkt för att hälsa på hans syrra, så det blir inget lek för mej och han i helgen inte. :/ Menmen, vi leker när han kommer hem på en skoldag och så blir det väl förhoppningsvis nästa helg iaf! 😀 Um.. ja iaf, så slutade vi. Jag, Sara och David sa hejdå till alla och gick vidare nerför kungsgatan. Där träffade vi på två rökande pojkar ( Niklas & Tobbe ) och vi drog med dom till McDonalds, eller Donken då Hanna.. 😉 , ja iaf och så typ aah för jag var tvungen att äta för jag var SÅÅ hungrig! ( var så pinsamt, för sista lektionen hade vi svenska, och vi skulle ha läsförståelse… och det var tyst i klassrummet. förutom en liten grej. min mage kurrade. USCH vad pinsamt ^^ Malin skratta och Pernilla trodde som tur var att det var Malin xD Och Daniel bara flina åt mej. ^^ Haha mupp vad pinsamt. ) Jaja. Vi gick till Donken och åt ( jag åt en pommes och mitt äpple och David & Sara delade på en pommes ). Sen kom nån snubbe som heter Robin, och vi bjöd in han. Haha. Ja så skulle Sara och David gå till bussen och så, men först fick jag med dom + Nicke, Tobbe & Robin, till Willy’s så att jag kunde handla choklad. Haha. Well och sen gick Sara och David, så det var bara jag och de andra tre killarna kvar. Jag fick med dem in på Åhléns, för jag skulle köpa nåt sött till mormor. Det blev en hyyyyyperübermjuk hund 😀 Asså ett gosedjur ^^ Nåväl.. sedan så stanna de kvar i stan ( jag tror faktiskt oxå att de försökte lura in mej i fel buss ) så eftersom att jag inte var säker, så gick jag till sjukhuset istället. Påvägen dit så träffade jag på min morbror Jonas, som hade vart där och hälsat på, men som nu var påväg till dagis för att hämta mina småttingkussar, haha.

Ja, jag kom upp till sjukhuset iaf med vovven och mormor blev jätteglad. (a) Morfar var dessutom oxå där. Vi satt och pratade i typ 45 minuter eller så tills morfar var tvungen att gå. Så var jag där ensam med mormor i typ en halvtimma, innan jag var tvungen att gå för att hinna med halvsex bussen. Vilket jag också gjorde. Och innan jag gick på den väldigt bekväma bussen så gick jag in på pressbyrån och gjorde dagens andra goda gärning: köpte två trisslotter till mina älskade föräldrar. Sen var det dags för bussfärd, där jag träffade på Sarah Ö och hennes pojkvän, och även Carl Norrman. Jag och den sistnämnde satt och prata tills jag skulle gå av, och när jag gick av så gick ju även Sarah och Martin av ( hennes pojkvän då.. ) och då samtalade vi hela vägen upp till korsningen. Påtal om Sarah så har vi bestämt att vi ska hitta på nåt nån dag. 🙂 Det som var så längesen, det ska bli mucho kul! 😀 Påtal om saker jag ska göra så ska jag även köpa massa kläder, titta på kläder med Sara, leka med Jonna idag ( som sagt.. ) och massa mer. Hehe. Leka med Hanna till exempel! Men det tar väl ett tag. Typiskt nog. -.- Jag måste stäääda… och jag måste göra i ordning massa saker i mitt rum. Måste göra tusen läxor ( miljoner saker i franskan och typ samhäll och typ.. nåt mer ^^ ) och sånt. Och måste fixa kalender och typ böcker ( asså sånna man skriver i ) typ till skolan och så, för nu håller inte jag ordning på nåt typ. Eller jo, just nu, endast för att vi bara har fått två läxor hittills. Men det lär väl bara rulla in, så det är bara att förbereda sej.

Nu vet jag inte om jag vill skriva så mycket mer. Eller jo det vill jag nog, men det blir ett väldigt långt inlägg då. 8) Haha. Jo juste, min mormor har fått en hjärtinfarkt och massa mer på det, så that’s why det är så mycket snack om mormor, och sjuhusbesök och så vidare. Jag HOPPAS VERKLIGEN på att det ska gå bra. Moi älskar min mormor väldigt högt på denna jord. Dessutom är hon för ung för att dö! Hon ska leva till minst 85 tycker jag! Och det är minsann tjugo år till! Gärna förevigt.. men om jag ska möta sanningen i vitögat så måste jag väl säga att det är ju inte så realistiskt….. :/

Blog Image Här är mormors lillasyster Gunn ( beige ) och mormor själv då ( ljusblått ). <3

Pussssssssssssssah!* Skriver kanske sen! 🙂
Alexandra.

2 thoughts on “Bara för Hanna ^^”

  1. Haha ojdå jag visste inte att de fanns fler än Hanna som läste denna blogg. Trevligt, trevligt. ^^ Men usch på sushi! Snusk asså 😉 :*

  2. Bra sagt av hanna. Jag tycker också att du ska skriva, det är massa trevligt 😀

    Jag var också och åt sushi för nån dag sen med folk jag lärt känna på öppna, för de hade fått för sig det. eller ja.. jag åt inte just sushi dårå, men andra gjorde x) Det var ganska underhållande xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *