iMega Production

Måste handla. Seriöst. Måste handla. Har en del jag måste köpa. Typ schampo och balsam så att mitt hår inte dör typ när jag är tjugo. Och så måste jag börja klippa mej typ varannan månad. Asså toppa håret, så att det inte blir slitet. Och snart ska jag tona mitt hår. Typ rött tror jag. Daniel gav mej iaf det rådet, så vi får väl se.

Nu sitter jag och pratar med Hanna på msn, och nyligen var det David på tele. Det var snajsigt att prata med han, för det var ett tag sen, kan man verkligen säga! Menmen.. ja, och vi har fått reda på klasserna till gymnasiet nu. Puh! Jag var SÅ nervös. Men nu är det värsta över. Nu vet jag en del. Nu känns det lite bättre.

Blog Image
Ja, där är min klass dåva.. Tur att jag hamnade med åtminstone NÅGON som jag kände. 🙂 Två av dom är från Smögen btw. Och… sen vet jag inte mer.

Ja hursomhelst, David ringde och börja prata om en film som han tyckte att jag skulle se. Typ spansk eller nåt. Hette… Rec. Och sen sa han typ att jag kunde skita i det för det var mycket roligare om han berättade allt. Så han berättade typ allt. Haha, men jag tror att jag ska ladda ner den iaf. Och tydligen så kommer den på bio på engelska. Snart. Nångång.. Jaja. Och.. Btw! Idag så gjorde jag min egen receptbok, hm, jag tänkte liksom att jag kommer ju inte alltid kunna använda mammas. Eftersom att jag förr eller senare flyttar hemifrån, så jag har börjat skriva av de recepten som jag vill ha. Typ änsålänge bara bakning asså. Men maten kanske kommer senare. Får väl se vad som händer.

Veckan har varit trevlig.
Måndad började med jag vet inte vad, för mitt möte med Cissi blev inställt pga olika anledningar som jag inte behöver gå in djupare på just här. Well, tisdag var trevligare iaf. Jag mötte Daniel i stan runt tretiden och vi trallade runt och sånt. Först gick vi till Biografen, men det var stängt, så vi satte oss vi… utanför typ Gröna Villan vid vattnet, fast på andra sidan, och typ prata och.. var tysta. Och sedan så bestämde vi oss för att handla typ godis, så gjorde vi det. Och påvägen dit så träffade vi Gabriella. Men aah.. så påvägen upp från Willy’s sen så träffade vi på Cissi & Anna J, så vi bestämde oss för att alla skulle ta en liten sväng till McDonald’s, och så blev det. Så vi satt där ett bra tag och pratade om allt möjligt. Det var ypperligt trevligt. 🙂 Och sedan så trallade vi iväg på egna vägar. Jag och Daniel mot biografen där vi då… gick in och hämta ut biljetterna, köpte popcorn och dricka.. och… gick in och satte oss.. och tittade på film: Mamma Mia.
Den var rätt okej faktiskt. (y) Och mysigt var det. Vi bestämde att gå på bio igen nån dag. Ja, och sen skulle vi hem och typ.. då hittade vi massa fåglar. Eller ah, hitta och hitta, men asså det flög typ över tusen fåglar uppe i skyn, och jag överdriver INTE. Det var ballt. Och aah, vi trallade bort till ICA Kvantum för att köpa lite mat till mej och sånt. Sen kom moster Sivik (?) och hämtade oss och körde hem oss till Daniel. <3 Där myste vi och hade det koseligt. 🙂

Dagen därpå så åkte vi hem till mej senare.. typ… runt åtta. Och myste därmed. Och han har sovit hos mej tills idag. Vi har vart på torp med mamma och lillebror ( jag och lillebror skulle klippa oss ) och så handlade vi och fikade och provade kläder. MysmysMYS! Mjaa, vi ska dit igen. När Daniel inte har glömt sina pengar. Och så ska vi köpa armband en annan dag. När Daniel inte har glömt sina pengar.

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Ska träffa baabe igen typ imorgon hoppas jag. Annars blir det på söndag. 🙂 Ska nog titta lite på TV med familjen nu. Och prata med Hanna litegranna. Ha det rätt så bra.

Pussaaah*

Ps. Jag ÄLSKAR min Daniel <3 Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *