Hobby? Nej inte precis.

Bah, jag måste väl NÄSTAN erkänna att jag inte har någon hobby. Jag behöver en hobby! Vad ska jag göra egentligen? Sitta vid datorn all day long? Noooo I don’t think sooooo… TV:n? Nääää.. Men hallå? Hur svårt kan det egentligen vara att hitta nåt att göra, nåt att sysselsätta sej med?

Uschpusch, detta gillar vi inte! :/ -.-

Hm…. jag vill iaf inte sitta här dagarna långa, och tyvärr är det så att det är det jag håller på med nu för tiden.. Jag känner mej tjock. Faktuom är att jag är tjock. USCH!
Btw, så ska jag börja träna nu. Och äta nyttigare. Från och med imorgon så börjar det. Det blir… kuligt faktiskt. Påtal om förändringar så finns det en del saker jag tänker fixa.. eller vill fixa. Nej föresten, jag SKA fixa det. För seriöst, jag pallar inte. 🙁
Jaja, tror att jag ska prata med min amie på tele nu, så vi höres och synes. Eller så skriver jag bara här om ett tag….

Pusshej!

Ps. Imorgon är det Cissi som gäller! 😀 Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *