Goodbye my lover. Goodbye my friend.

Tja.. det var ett tag sedan.. (a) Well, jag har bestämt mej för att faktiskt börja skriva blogg nu oftare, för det kan behövas.

1. Jag har knappt något bättre för mej
2. Det är bra att skriva av sej
3. Det kan vara kul sometimes faktiskt ^^

Hm, nåväl. Idag var jag med Daniel, det var sista gången som jag kommer att se han på typ tre veckor. Ledsamt, oja! För jag nästan saknar han jättemycket nu, bara för att jag vet att vi inte kommer att ses på länge. Wellwell… det ordnar sig nog. Btw, han är påväg upp till Otto med tåg nu för den artonde så ska de sticka till Frankrike och ha det kul tillsammans. Hm.. tja, jag ska ju bort med så. (h) Hehe, till fantaaastiska Mallorca! 😀 Jag typ längtar ihjäl mej! Ska bli skönt att komma bort från Sverige ett tag, liksom bara slappna av. ^^

Hanna har ju stuckit nu oxå, och kommer inte tillbaka fören typ.. slutet av juli, början av augusti. 🙁 HIMLA TÖNTIGA SKOTTLAND! Jag kommer sakna dej som tusan käraste amie, min bästa amie. 🙂 Som sagt: As we go on, we remember all the times we had together, and as our lives change from whatever, we will still be friends forever!

Jaja, jag kan inte bara snacka tråkigheter. Men det kommer fler.. både bra och dåliga nyheter, typ. Hm, vi har ju nämligen slutat nian nu. Det är hur himla hemskt som helst, för liksom.. alla splittras ju, och det är ju aningen sorgligt. Vissa kommer man ju sakna något så otroligt. Mer eller mindre. Men.. det är ju ganska kul att vi har slutat. Det är sommarlov ( hoppas det blir fint väder snart.. ) och vi ska ju liksom börja på en ny skola, få en ny klass.. träffa nya kompisar. Liksom.. börja på en ny kula. Det ska bli skönt, fast ändå sorligt.

Ja, detdär med Hanna iaf.. vi ska träffas när hon kommer tillbaka nu om en månad eller så ( och försöka planera in att åka till Smögen för att hälsa på Jojjo, Caulle & Pelle ). Och sedan ska vi träffas liksom.. när hon är där borta. Hon får flyga hit någon gång nu i höst ( eftersom att jag inte är 16 än, och flygreglerna är muppiga.. ), och sedan när jag har fyllt så flyger jag över till henne någon gång oxå. Sedan är det ju frittfram.. eller ah. 😛 Men, aaah vi får väl hålla på så ett tag ( två år ). Vi kan ju iofs inte träffas för ”ofta”, för då kommer ju båda att bli ruinerade. -.- Det vore inte överdrivet roande. Nåja, men det kommer väl att lösa sej, på ett eller annat vis.

Såå.. låt mej berätta om de senaste dagarna.. I fredags slutade vi ju då skolan. Dagen började klockan halv elva ( samling i klassrummet ), och sedan fortsatte det med kyrkobesök och en ”fin middag”. Efter det samlade vi oss ( klass 9c ) utanför skolan för att ta bilder. Efter det gick vi upp till klassrummet igen för att dela ut betyg, rosor & presenter. Vi slutade dagen med att alla nior gick ner till skåpen vid skolan för att ta farväl av allihopa, sedan öppnade lärarna dörrarna, och vi blev bemötna av vänner & familj som grattade oss.
Efter detta begav sig jag, Christoffer & mina föräldrar hemåt, för att äta något litet. Sedan bar det av till VBG där vi skulle se på när Cornelius tog studenten, och gå på hans stundentfest ( med släkt & vänner ). Det var rätt kul faktiskt.
Det hände inte så mycket mer på fredagen.. Jag pratade med Daniel i telefon, men.. sedan inget mer. Eller jo, Marcus pratade jag med oxå. Hehe.. han, Daniel, Richard, David & Adam hade ”lan” hemma hos Richard. Det var ganska kul att hänga med på deras ”lan” via telefon. ^^
Nåja.. sedan på lördagen kom Daniel vid halv fem och sov över hos mig tills söndag. Han åkte hem vid.. kanske fyra. Under resten av dagen hann jag med en del.. TV, dator, telefon.. och att laga mat. Telefon: Pratade med Daniel i tel ( hehe.. ) och med Hanna. För sista gången i Sverige, på ett bra tag.

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag tänkte gå och baka. För det har jag inte hunnit med under helgen. Egentligen var det menat att jag skulle baka i lördags.. så tänkte jag och Daniel att vi kunde baka på söndag istället. Men det blev inte av, så vi tänkte att vi kunde göra det idag hos han ( tyvärr somnade vi.. eller ah, det var ju mys så.. whatever ^^ ), så jag får väl göra det idag ensam istället. Men nåja, det är väl gott ändå. Fast muchopucho mysigare att äta, och baka det med Daniel Ström. Fy tusan vad jag älskar dej babe!

Tjaao, Alix. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *