Mööl :P

Tja det blev inte precis att jag skrev varje dag.. får väl snart ( snaaaart ) börja med det..

Orkar inte skriva så mkt nu, klockan är snart tolv på natten och jag är supertrött! Men… idag har jag vart på sjukhuset… sen till skolan ( temainfo, so… ingen matte ). Um.. sedan till stan, bussen hem, prata med Sara i korsningen.. gå hem.. sola, äta, titta på O.C………………. åka med mamma till torp. Träffa Sara där så vi gick i affärer och kikade på kläder.. um.. tjaa.. hittade en del. 🙂 Um.. sedan så gick vi till Coop för jag skulle handla godis till familjen, och jag väljer ju så bra godis.. 😉 Hahah xD

Jaa typ det. Sen kom jag hem, greja på datorn.. titta på talang, åt, titta på talang.. greja på datorn, snacka med daniel på msn.. daniel ringde mej.. snackade med han på tele! ;D <3 Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…. så typ greja på datorn igen och nu.. ja sitter jag här. Ska snaart sova! 🙂 Pussaaaaaaah *

DANIEL (L)(K) <3 ^^ :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *