Start..

Okej, nu ska jag försöka börja skriva här ofta liksom.. För tja… det var längesen.. jag behöver något att göra på dagarna, och.. jag gillar nog detta. Det är skönt att skriva av sej lite. Typ som att prata med nån, fast ändå inte. Och… det är kul att läsa senare. ^^

Tja.. idag startade jag dagen 06.46.. gick upp och duschade.. sedan kamma håret.. blåsa håret.. platta håret… fixa håret med annat.. sminka mej.. klä på mej.. äta frukost.. Hmm.. sedan så ringde jag & mamma till sjukhuset.. det var ganska important. Tycker jag iaf. Men aah, dåligt som sjukhuset kan vara ibland, så var inte min läkare där. Jag kunde dock få en telefontid den 29:e Maj. Ööööh? Typ aslångt kvar… så jag sa typ att jag hade träffat en annan läkare innan.. så fick jag en telefontid med henne istället.. Visst, det blir på måndag.. men det är bättre än om typ flera veckor? -.-

Ah, sen så åkte jag till skolan med mamma. Missade typ hela mattelektionen, förutom tio minuter. 😛 Så typ efter det hade vi svenska, inte så värst kul.. Lunch, det var ääääcklig blodpudding ( Varför…? VARFÖR i hela friden har man blodpudding?!??! ) Euw! Det är skabb verkligen, jag menar gott att äta typ grisblod? :s Um, jaja.. så typ satt jag & Hanna & Jonna i matsalen och pratade, och typ läste lite på kemin.. Eftersom att vi efter lunchen skulle ha kemiprov. ( Sån tur var så hade jag fått energi från min Daim, som jag hade fått från Daniel <3 ) .. Och uuum.. så typ hade vi slöjd.. och då skulle syslöjdsgruppen ner till museét och typ svara på frågor om konstutställningen där.. -.- BOOORING. Fast vissa bidler var rätt balla! 🙂 Vi typ blev klara assfort ( jag, Hanna, Julia & Sara ) så vi tittade lite på allt som fanns där lite till och sen gick vi till Willy’s för att köpe nåt gott. Typ DRICKA, det var sååå varmt. :O Ah, så gjorde vi det, tog trean till skolan.. kom dit.. satt och pratade med Daniel & snubbarna.. ^^ Så var det engelska ( som för övrigt var värdelöst att gå på ) och vi tittade på film medans grupp 1 gjorde sitt nationella test ( muntligt ) .. Så typ blev vi klara med det kvart i tre.. och bussen går halv fyra.. så jag, Sara & Hanna satt och pratade massor typ tills vi skulle tralla till bussen. Fast de sista tio minuterna var typ David med oxå. ^^

Mm.. så kom jag hem och typ titta på O.C. .. och nu är jag här! 😀

Vet inte riktigt vad jag ska göra sen.. kanske ringa Daniel? 🙂
PÅTAL om Daniel… i söndags så var det exakt ett år sedan jag och han blev tillsammans! <3 Så vi firade väl det med att han sov hos mej från lördag till söndag.. Jag fick typ åtta Daim av han och en supppppppppppppppergulligt rosa ros! 😀 <33<3<3<3 (L) 😀 Hmm.. jaa tyvärr hade jag inget, och jag skäääääääms! Men min ursäkt är faktiskt att jag hade inte samma möjlighet att få tag på saker när jag bor så långt bort.. Eller ah, tillräckligt långt bort iaf. 🙁 Men ska fixa nåt tills vi träffas nästa gång ( nån gång nu i helgen.. 😀 ) Jaooo… imorgon ska jag och Hanna vara med varandra i stan och sånt I guess.. Typ och ha det mys ^^ .. 😀 Och dessutom är det Valborg, så jag ska till Stigen efter det ( runt åtta nånting ) och fira där.. Med typ släkten. Förmodligen så träffar jag väl Jonna & Anna där med. Cissi oxå tror jag? ^^

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva? Ööhmm… Jag pratar med Hanna på msn och får bilder från när vi var på Skeppsviken.. Och så pratar jag med Johannes! 🙂
Yeahyeah, jag skriver väl mer imorgon! Tjaaaaao, pussah* ;D !

Älskar dej Daniel Ström, you are my everything! 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *