ALDRIG ska jag sluta älska dig..

Du är allt jag har och och allt jag ber om.. Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig. Att du är där för mej, som jag är här för dig. Ge inte upp.. 🙂

Daniel jag älskar dej så otroligt mycket, hoppas att du vet det. Jag skulle aldrig lämna dej. Jag skulle aldrig tröttna på dig. Jag skulle aldrig, aldrig, aldrig sluta älska dig. Du är det absolut bästa som har hänt mej. Du liksom dök upp och ändrade allt. Du har gett mig allt och lite till och ännu mer. Din kärlek är allt, verkligen ALLT, som jag vill ha. Det är så skönt att säga att du är min pojkvän. Ingen annans. Och ingen ska få ta dej ifrån mej. Du är min babe. Och jag är din. I swear.. 🙂 Du har en blick som fångar, du får mig helt förtrollad. Jag går och
längtar till dess vi ses. Det finns en kärlek så ren och sann, och i
din famn känner jag mej varm. Varje gång jag tänker på oss två, varje
natt du finns där i min dröm, är jag bara din. Och du är min. Ingenting
kan skilja dej från mej..
När jag kan känna dina andetag, och jag kan höra hur ditt hjärta slår
inom dej, då vill jag säga hur oändligt glad du gör mej när du rör vid
mej, då älskar jag. Jag ska aldrig lämna dej, det svär jag på. Ska
aldrig gå från dej, även när det verkar så, det svär jag på. Så stannar
jag kvar hos dej. Du och jag tillsammans.. Det är bara dig jag tänker
på, jag vill att du aldrig ska gå ifrån mej mer.. Aaw, jag älskar dej mer än vad jag någonsin
skulle kunna förklara, men jag hoppas du förstår ändå! Du är
så himlahimla grymt söt darling.

Jag älskar dej, även när det inte
verkar så. Och jag älskar dej, även om jag är sur. Och jag är ledsen
för att jag är så sur.. <3
Du betyder så otroligt mycket för mig. Du har kommit så otroligt nära. Och jag kan inte släppa dej nu. Och
jag hoppas att du vet innerst inne, att jag aldrig aldrig skulle lämna
dej för någon annan. Tro inte något annat, tro inte att det finns någon
annan. Jag älskar DIG. Glöm inte det..
Älskling 🙂 Je ne peux pas vivre sans toi.

Jag är verkligen ledsen över att jag är så sur. Du förtjänar bättre, jag vill göra dej lycklig. Inte ledsen. Jag är så hemskt ledsen över alla gånger du har känt dej sårad över något som jag har gjort eller sagt. Jag är verkligen det. Förlåt för allt. Jag vill verkligen att du ska veta det. Och jag hoppas att du kämpar, för oss. För att allt ska hålla. För jag vill verkligen det. 🙂 Att båda kämpar. Uschpusch vad jag älskar dej babe. Och att vara med dig på Gullholmen var jättemysigt! <3

Förlåt för dendär kvällen.. <3<3<3<3<3(L)(K)(L)(K)(L)(L)(L)<33<3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *