Back on track..

Yeah och det har hänt so mucho. 🙂 Well jag har inte kunnat skriva förut för att min data pajade, och jag glömde bort mina användaruppgifter efter det, så det tog sin tid innan jag kom ihåg att prata med Christian om det, och han fixade allt. 🙂 Maha, så tack kära bro! 😀 Nåja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Haha, det var ju så längesen så jag har nästan glömt hur man bloggar. 😛 Hahah nejmen jag skriver kanske sen. Men ska sova kaanske, för jag har så himla ont i huvudet. Och så är jag trött som bara den. Meeeen… innan det så ska jag väl baka lite! Maha! Jag bakade faktiskt igår med Daniel, och yeah, han sov hos mej lör – sön. Vi var aaaall alone hemma hos mej, för mamma och pappa var i Malmö. Och Coffe var hemma hos Joel. Det var mys iaf. 🙂 <3

Um.. jag har fått reda på massa med sjukhuset nu. En del iaf. Om vissa saker. Hm, och jaja.. vi får väl se vad som händer. Um.. sen så.. ska jag kanske till fjällen med familjen tsm med Daniel & hans familj. MYSPYS 😀 Fast det var såå längesen jag åkte snowboard asså, så jag suger nog helt totalt vid detta laget.. xD

Wellwell.. nu ska jag göra lite annat, som sagt.
( usch minus med min data är att jag inte har nåt ljud.. -.- )

Seeeeee ya! Pussaaah*
Älskar dej Daniel <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *