På riktigt.

Förlåt men jag är väl bara så rädd för att du ska lämna mej igen. Jag är så glad att det är vi igen. Men så känslig, så sårbar. Så rädd. Varje gång du inte är med mej så tror jag att det är nåt dåligt. Att du ska gå ifrån mej, som du har gjort förut. Just det, du har gjort det förut. Så varför inte göra det igen? Jag älskar dej så himla mycket. Och jag hoppas verkligen att vi är tillsammans nu, väldigt länge. Aw, jag saknar dej varje sekund, och tänker på dej hela tiden. Och jag hoppas att du älskar mej på samma sätt som du faktiskt gjorde en gång. Att du faktiskt menar det du säger, när du säger att du älskar mej. För jag skulle inte palla det annars. Du betyder så otroligt mycket för mig. Du har kommit så otroligt nära. Och jag kan inte släppa dej nu. Men du kom väl inte tillbaka för att lämna mej, eller? Nu ska vi väl kämpa, även om det känns hårt? Jag kanske bara tar allt så himla för mycket på allvar nu, men det är ju sant, jag är så rädd för att bli lämnad av dig. För jag älskar dig så jättemycket. Så himla otroligt mycket. Jag har aldrig i hela mitt liv kännt såhär för någon. Aldrig. Och jag älskar det. Jag älskar dig.. Vill bara att du ska veta det, men du vet väl det redan. Men iaf. Jag gör det, och hoppas verkligen, men hela mitt hjärta, att du älskar mej tillbaka. Aw.. 🙁 <3<3

Är bara så rädd för att du ska lämna mej igen. Snälla gör inte det.. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *